welkom bij
opdieet.nl
onze diëtiste is lid
van de vereniging
van diėtisten
 
Vragen over
dit forum ?
Opdieet.nl forum - Wie doet ermee? Elkaar motiveren om af te vallen!
| Alle onderwerpen | Nieuw onderwerp | Zoeken |


Wie doet ermee? Elkaar motiveren om af te vallen!

14-03-2011

Hallo allemaal!

Wie doet er mee? Ik ben op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde club van mensen die net als ik willen afvallen. Dus mensen die het leuk vinden om regelmatig een berichtje te posten, wekelijks gewicht door te geven en elkaar te motiveren. Ik hoop dat er meer mensen zijn die zich bij dit topic willen aansluiten. Ik begin wel met mee voorstellen:

Ik ben Meike, 28 jaar en heb me vanochtend gewogen. Het schokkende resultaat: 98 kilo..... Beeeehh! Een jaar geleden woog ik nog 85 kilo en er zit dus alweer 13 kilo bij. Mijn eerste streven is dus om terug te komen op de 85 kilo! Daarna in stapjes van 5 kilo naar beneden. Ik vind het namelijk zo demotiverend om te moeten zeggen: ik wil/moet 20 kilo afvallen, dan hou ik het niet vol. Dus nu eerst naar de 95 kilo en vanaf daar naar de 90 etc. etc.

Wie volgt?

Groetjes Meike

07-01-2013
13:24:25
Reactie van eva:

Hoi Allemaal,
Hoe gaat het met jullie? En de beste wensen nog!! Ik hoop maar dat het een slank jaar mag worden! Ik begin deze week weer met afvallen. Vorige week had ik nog even vakantie. Maar sinds de feestdagen zijn er ruim 4 kilo bij, niet normaal... Had even wat minder opgelet. Met kerst gourmet en gebak met slagroom en met Oud en Nieuw oliebollen. Had nog bewust gekozen voor appelflappen, maar ik geloof niet dat dat nou geholpen heeft. En verder heb ik ook wat minder opgelet. Nou ja, het resultaat is er wel naar dus. :( Maar dat wil ik er nu weer van af hebben, zodat ik straks in het voorjaar weer zonder een dikke buik rokjes en jurkjes kan dragen. Het scheelt dat het nu nog winter is, is makkelijker.
Anita, goed dat jij gaat wandelen, maar ik woon niet in Leiden. Zelf ben ik van plan om ook meer te gaan bewegen. Hoe staat het met de anderen?? goede voornemens?
Groetjes,
Eva


07-01-2013
12:29:41
Reactie van anita:

hallo iedereen die aan het lijnen is, heel veel sucses in 2013. ik ben anita en ben ook aan het lijnen, dus ik weet hoe moeilijk het soms is. zijn er ook mensen die in leiden wonen, en elke dag willen lopen? niet hard maar stevig doorlopen. schrijf het! groetjes anita


04-01-2013
21:04:32
Reactie van sharon:

heey jongens, ja het is vervelend als je je flink voelt en je wilt afvallen en het lukt maar niet. of je komt bij, zeker als je ongesteld bent, dan voel je je wel een kanon en dan komt snoepen er ook nog eens bij.


06-12-2012
07:37:09
Reactie van ellen:

hier hetzelfde, eergisteren top gegaan en nu weer dikke pet. Morgen is al het lekkers op dus dan weer er helemaal tegen aan.


05-12-2012
20:16:38
Reactie van eva:

Hey dames,
Hoe gaat het met jullie? Zo rond Sinterklaas... Is extra lastig he? Overal pepernoten. Bij mij weer hetzelfde riedeltje, gesnoept... en 2 kilo eraan. Maar vanaf morgen start ik weer met frisse moed!!
Fijne Sinterklaasavond allemaal!
Groetjes,
Eva


Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ... 109  Volgende
Onderdeel forum

OpDieet.nl
All rights reserved 2000-2006®
Design: Esther en Frank
Software: Frank