welkom bij
opdieet.nl
onze diëtiste is lid
van de vereniging
van diėtisten
 
Vragen over
dit forum ?
Opdieet.nl forum - Wie doet ermee? Elkaar motiveren om af te vallen!
| Alle onderwerpen | Nieuw onderwerp | Zoeken |


Wie doet ermee? Elkaar motiveren om af te vallen!

14-03-2011

Hallo allemaal!

Wie doet er mee? Ik ben op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde club van mensen die net als ik willen afvallen. Dus mensen die het leuk vinden om regelmatig een berichtje te posten, wekelijks gewicht door te geven en elkaar te motiveren. Ik hoop dat er meer mensen zijn die zich bij dit topic willen aansluiten. Ik begin wel met mee voorstellen:

Ik ben Meike, 28 jaar en heb me vanochtend gewogen. Het schokkende resultaat: 98 kilo..... Beeeehh! Een jaar geleden woog ik nog 85 kilo en er zit dus alweer 13 kilo bij. Mijn eerste streven is dus om terug te komen op de 85 kilo! Daarna in stapjes van 5 kilo naar beneden. Ik vind het namelijk zo demotiverend om te moeten zeggen: ik wil/moet 20 kilo afvallen, dan hou ik het niet vol. Dus nu eerst naar de 95 kilo en vanaf daar naar de 90 etc. etc.

Wie volgt?

Groetjes Meike

23-11-2012
15:11:31
Reactie van ellen:

oke, zal eens kijken wat voor meer kruidenthee er is en een smaak zoeken om die te proberen. rooibos vind ik helaas niet lekker.


23-11-2012
13:48:41
Reactie van kaatje1966:

Hoi meiden:
Ellen: Nee juist de kruidenthee zoals rooibos ed, geen groene of zwarte (echte) thee. Drinkt heel makkelijk weg en is er in heel veel verschillende smaken. Ik heb een thermoskan gekocht en die moest elke dag leeg. Ging een stuk beter dan een fles water per dag!
Goed weekend allemaal meiden!
Groetjes, Kaatje


22-11-2012
11:57:10
Reactie van ellen:

bedoel je de groene thee? ben niet dol op thee maar kan het proberen.


22-11-2012
09:45:54
Reactie van kaatje1966:

Hoi meiden,
Eva: Ik ben eigenlijk heel tevreden dat ik niet aankom, wilde idd in eerste instantie naar de 65 maar vind het wel goed zo....al blijft de drang om net iets meer af te vallen wel bestaan dus ik herken het wel hoor! Ellen: Waarom probeer je het niet eens met thee? Ik zet nog steeds elke dag een kan thee van 1,5 l en die moet gewoon op....met water drinken heb ik veel moeite maar thee gaat prima! Neem dan wel kruidenthee, geen zwarte of groene want dat geeft een tegenovergesteld effect - en als je denkt bah, kruidenthee, er zijn heel erg veel lekkere smaken tegenwoordig, kijk maar eens in de supermarkt, je zult versteld staan! En als je een keertje in een Duitse supermarkt bent dan heb je een keuze waar je van duizelt - en allemaal even lekker!
Ook ik heb nog een beetje een buikje hoor, dat is ook de plek waar mijn vel niet helemaal strak is getrokken, maar corrigerend ondergoed doet een hoop en je hebt echt hele mooie dingen tegenwoordig - echt niet meer van die ouwe-oma spullen!
Succes meiden! Groetjes Kaatje.


22-11-2012
08:10:28
Reactie van ellen:

zo herkenbaar Eva dat is bij mij ook. ik ben tevreden maar nog niet helemaal. wil eigenlijk tot 75 kilo. Wil voor nu (ik schommel tussen de 83 en 81,7) onder de 80 komen. Afgelopen dagen ben ik buiten me boot gegaan, mijn man was in elkaar gestort in de badkamer. Gaat gelukkig helemaal goed weer. Maar toch... verder gaat mijn lijnen gewoon slecht, denk minder gemotiveerd. Daar baal ik van. wil toch weer met atkins beginnen maar sommige dingen vind ik erg lastig, dat is het drinken. En met atkins moet je dingen eten die niet echt handig is met oppaskinderen. Maar goed ga het boek weer lezen en kijken of ik dan een oplossing kan vinden.


Vorige  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ... 109  Volgende
Onderdeel forum

OpDieet.nl
All rights reserved 2000-2006®
Design: Esther en Frank
Software: Frank