welkom bij
opdieet.nl
onze diëtiste is lid
van de vereniging
van diėtisten
 
Vragen over
dit forum ?
Opdieet.nl forum - Alcachofa de laon, iemand ervaring ermee ??
| Alle onderwerpen | Nieuw onderwerp | Zoeken |


Alcachofa de laon, iemand ervaring ermee ??

02-08-2011

Nieuw vloeibaar product. Via Tommy's Teleshopping verkrijgbaar. Wie heeft er ervaring mee en zijn er bijwerkingen?

12-10-2014
09:11:28
Reactie van mad:

Ik twijfel ook al een tijdje om het product te gaan bestellen...
Ik zie veel mensen hier zeggen, het is onzin al die middeltjes, als je weinig suiker eet en sport, val je af en blijf je op gewicht en is er niets aan de hand. Maar ook dit is niet helemaal waar! Ik sport 5 keer per week (Geef zelfs les een paar keer per week) EN ik eet maar 1200 calorieen op een dag en GEEN koolhydraten en suikers, en toch val ik niet af... Daar komt bij dat je als je zo leeft, zo ook moet BLIJVEN leven.. het is een levensstijl die je op moet bouwen. En sommige mensen willen gewoon op een snelle makkelijkere manier vet verliezen en daar zijn dan hulpmiddelen voor. Of ze werken is een tweede, maar als het werkt is dat toch super.. en dan is het de kunst om na die kilo's je levensstijl en eetpatroon dusdanig aan te passen dat je op dat gewicht blijft!


02-10-2014
09:21:33
Reactie van lucy:

Ook ik kwam hier eens kijken voor iemand met ervaring van die alcachofa dingens... bla bla bla. maar zo te zien baat het niet echt... ik ga er van uit dat de enige goeie manier the hard way is... helaas. Wij zouden elke euro die we bezitten uitgeven voor een slanke lijn. Sommigen mogen alles eten en blijven super slank, anderen niet.
We mogen ons niet meer blind staren op al die zogezegde wondermiddeltjes.
niks aan te doen... sterk zijn en levenslang een sterk karakter hebben is de boodschap de realiteit.


28-09-2014
15:04:18
Reactie van vero:

hoi, ik heb onlangs alcachfa de laon besteld en dan nog de thee en de chocoladetjes. moet er nog op wachten, maar de vraag is, helpt het echt en is er misschien een eetpatroon bij om te volgen? kan iemand mij mss zeggen of het echt helpt? alvast bedankt.


20-09-2014
15:06:59
Reactie van jan roelof:

Ik gebruik dit product nu een week. En ipv dat ik kilo's zou verliezen, ben ik 2 kilo aangekomen. Het zoveelste 'wondermiddel'. Pff.
Groet, Jan Roelof.


20-09-2014
12:13:55
Reactie van leonie:

Ik gebruik het. Het is een supermiddel. Minder eten en sporten hielp bij mij niet. Maar dit werkt supergoed! Ik ben al 5 kilo afgevallen na 2 week gebruik.


1  2  3  4  5  6  7  8  9  ... 50  Volgende
Onderdeel forum

OpDieet.nl
All rights reserved 2000-2006®
Design: Esther en Frank
Software: Frank