welkom bij
opdieet.nl
onze diëtiste is lid
van de vereniging
van diėtisten
 
Vragen over
dit forum ?
Opdieet.nl forum - Alcachofa de laon, iemand ervaring ermee ??
| Alle onderwerpen | Nieuw onderwerp | Zoeken |


Alcachofa de laon, iemand ervaring ermee ??

02-08-2011

Nieuw vloeibaar product. Via Tommy's Teleshopping verkrijgbaar. Wie heeft er ervaring mee en zijn er bijwerkingen?

24-07-2014
10:54:12
Reactie van beatrix:

zonde van het geld. Ik heb 2 weken de alcachofa gebruikt en ook de thee gedronken. Geen gram afgevallen. De verhalen geloof ik dus niet, goede acteurs.


11-04-2014
10:49:51
Reactie van sisa:

Als ik zie dat je ergens minstens 2,5 liter water bij moet drinken op een dag... Tja, dan is het logisch dat het de honger stilt. Daar staat een glas water al jaren om bekend: heb je trek, drink een glas water. Dat je daardoor dan minder eet omdat je langer het idee van een vol gevoel hebt... is dan ook niet vreemd. Ik laat het wondermiddel maar liggen, want 2,5 liter water kan ik ook op een veel goedkopere manier drinken met hoogstwaarschijnlijk bijna dezelfde resultaten.


10-04-2014
23:12:01
Reactie van jose:

Wat een reacties allemaal zeg. Als net niet helpt, hou het voor je zelf en ga een ander niet mee sleuren in die onzin. Er staat duidelijk bij, werkt niet bij iedereen. Vraag eerst na voor je het gaat gebruiken. Hier werkt hij super, samen met mij man gebruiken we het spul nu drie weken. We zijn 8 kilo per persoon kwijt en het zit heus niet tussen je oren. Jullie laten je meer aanpraten door een ander en ga daar dan in mee, puren onzin.


05-04-2014
11:16:20
Reactie van paul couwenberg:

Het werkt geweldig, ik heb net de vijfde week achter de rug. (ook wel gelet op de koolhydraten) en veel water drinken en ik ben 14 kilo kwijt. Van de week weer bijgehaald bij de kijkshop, die verkopen ook de echte. Veel water erbij drinken, minstens 2,5 liter en het werkt echt super en je voelt je er ook nog energieker bij. de thee gebruik ik niet, want die is niet te drinken.


24-03-2014
17:45:53
Reactie van ikke:

ik woog voor mijn zwangerschap 53,5 kilo, was maatje 34 a 36.
ik ben na mijn bevalling blijven hangen op maat 44 a 46,
en na lang gewacht te hebben viel ik vanzelf wat af, en ben naar de sportschool gegaan.
ik weeg nu 61 kilo en heb maat 40 op het moment, ik blijf daar nu ook lange tijd op hangen.
gebruik nu 3 dagen alcachofe en heb wel het idee dat er heel wat in m'n buik gaande is.
ik heb het idee dat als je het in combi doet met wat beweging en iets wat op je voeding let, dat je er wel komt. daarbij lees ik van mensen doe cardio KAN. maar vooral om BUIKvet te verliezen moet je gewoon trap lopen, wandelen, fietsen en dat op een normaal tempo, dus niet als een gek te keer gaan. en over eten denk ik zelf zo dat je dat niet extreem moet aanpakken, want als je van alles naar niets gaat, raakt je lichaam in shok en gaat alles opslaan. denk maar aan jezelf als de oorlog uitbreekt, dan ga je ook inslaan, dat doet een lichaam ook. dus blijf gewoon OOK je suikers eten als je dat gewend bent, maar doe het dan met mate, en ik doe het of of ipv en en.
ik wens je su6 en niemand kan zeggen of het middeltje wel of niet werk bij jou!


1  2  3  4  5  6  7  8  9  ... 48  Volgende
Onderdeel forum

OpDieet.nl
All rights reserved 2000-2006®
Design: Esther en Frank
Software: Frank