welkom bij
opdieet.nl
onze diëtiste is lid
van de vereniging
van diëtisten
 
Vragen over
dit forum ?
Opdieet.nl forum - Alcachofa de laon, iemand ervaring ermee ??
| Alle onderwerpen | Nieuw onderwerp | Zoeken |


Alcachofa de laon, iemand ervaring ermee ??

02-08-2011

Nieuw vloeibaar product. Via Tommy's Teleshopping verkrijgbaar. Wie heeft er ervaring mee en zijn er bijwerkingen?

08-04-2015
16:10:23
Reactie van hst:

Bij mij werkt de Alcachofa de Laon, maar ik ben geen enorm aantal kilo's op korte tijd verloren.
Mijn resultaat is nu na één week: 1,5 kg verloren en ook omvang verloren op de billen en buik. Ik start nu de 2e week. Dit gewichtsverlies is voor mij voldoende, het is tenslotte niet zo gezond om bv. 5 kilo af te vallen in slechts één week tijd.

Drink wel voldoende water als je dit product inneemt, dat bevordert de afscheiding van afvalstoffen en Alcachofa werkt diuretisch - het stimuleert de vochtafvoer. Ik vind dat het de huid wat uitdroogt, maar ik denk niet dat ik enkel kilo's vocht ben verloren. Mijn omvang is ook echt verminderd.

Verder heb ik min of meer normaal gegeten tijdens de kuur met Alcachofa, iets minder dan normaal. Ik denk dus dat het werkt als je verder ook wat op je voeding let, zonder dat je echt een enorm dieet hoeft te gaan volgen.


13-01-2015
09:20:14
Reactie van pluisje:

Hoi Joep,
Het klopt niet helemaal wat je zegt. Die pillen, of beter gezegd, een aantal merken zijn degelijk gecheckt en vallen onder de FDA of zoiets. Weet niet meer de naam van de controlerende instantie. Hier wordt in de VS naar gewaarschuwd. Je moet het niet kopen als het niet hier onder valt. Ik heb me degelijk in verdiept. En ik begrijp dat iedereen zijn eigen mening heeft over dingen en het moet ook. Maar om meteen aan te nemen dat mijn research niet diep genoeg was vind ik laf. Misschien kan je volgende x naar vragen ipv er vanuit gaan.

Groetjes en btw voor iedereen veel gezondheid voor 2015.


13-01-2015
03:32:58
Reactie van vanessa:

Bij mij heeft het wel gewerkt.
Neem het nu een maand. En ben 4 kilo afgevallen. Ik denk dat je er ook voor open moet staan.
En niet met een negatieve gedachten over het product er aan gaan beginnen.
Ik ben heel tevreden. En blijf het gebruiken.


23-11-2014
21:07:44
Reactie van joep:

Het is niet voor niks dat die stoffen wettelijk in maximale hoeveelheid worden vastgelegd voor gebruik!

Het heeft te maken met veiligheid voor je gezondheid.
In de USA is dit niet vastgelegd, daar is het aantal doden door dit soort stoffen ook flink hoger. Misschien kan je beter daar een studie naar doen en gegevens van publiceren i.p.v. op zoek gaan naar de verkrijgbaarheid ervan.

Neemt niet weg dat het verder grote oplichterij is die slecht voor je gezondheid is.


10-11-2014
08:50:38
Reactie van pluisje:

Dames,

Ik ben er achter gekomen dat als je wilt dat het werkt moet je het in het buitenland kopen. Het land van herkomst. Wat ze niet vertellen is dat de pillen in Nederland (of ander land) worden aangepast, voordat ze deze in Nederland verkopen.

Voorbeeld: Ik kocht een dieet pil (een ander, niet deze want deze werkte voor mij ook niet). Ik ken iemand in USA die het had gebruikt en viel af. Ik had het hier gekocht en geen grammetje afgevallen. Ik begreep er niks van. Ik begon te denken dat het aan mijn schildklieren enz lag, dus heb ik laten checken, alles was goed. Dus ik heb mijn kennis opnieuw geschreven van hoe kan dat, jij wel, ik niet. :P Ze vroeg aan mij om haar te schrijven wat op mijn etiket stond van mijn dieet pillen. Nou en toen kwam de aap uit de mouw.
De HCA van de dieetpil in USA was 75% en de gram was 1200 gram, de ene die ze in NL verkopen was HCA 50% en de gram was 400. Nou, behoorlijk verschil of niet?

Ik ben gaan zoeken waarom dit is. Het lijkt er op dat er in NL een aantal regels en wetten zijn over dit soort dingen en wij pissen dus naast de pot. Wat ik jammer vind is dat het niet verteld wordt. Je geeft je centjes uit en hun zeggen niet hoe het zit. Er zullen best wel mensen die afvallen met zo'n lage ...... weet niet hoe ik het moet noemen, maar voor de rest zal het dus niet werken. Waar ik ook achter ben gekomen is dat bijvoorbeeld pillen die voor Amerikanen werken, hoeven niet voor ons te werken. Dit heeft te maken met de leefstijl, wat we eten enz. Ik vond zo gek toen ik dit hoorde/las. Maar kan kloppen, kijk maar naar een simpel gerecht zoals nasi. Gemaakt door Chinezen, maar elk land heeft andere ingrediënten. Dus ik denk dat het klopt.

Nog iets over de pillen, als je deze toch besteld in Amerika of land van herkomst, wanneer je je adres invult, krijg je meteen een melding dat deze niet bezorgd kan worden in je land. Dus we zitten vast aan alle kanten.

Dit research heeft me 3 weken geduurd en ik blijf op zoek naar antwoorden. Nu ben ik bezig dat me verteld wordt waarom de samenstelling veranderd word. Ik ben benieuwd naar de antwoorden.

Ik hoop dat een aantal antwoorden hebben gekregen met dit stukje en bij voorbaat mijn excuses voor de taalfouten.


1  2  3  4  5  6  7  8  9  ... 51  Volgende
Onderdeel forum

OpDieet.nl
All rights reserved 2000-2006®
Design: Esther en Frank
Software: Frank